Toivolan Ali on luonut äijäjoogalle omat nettisivut:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 www.kaapeli.fi/~aija/

tai  www.äijäjooga.fi

Sivuja rakennetaan vähitellen. Kaikki palaute on tervetullutta.

Illalla on Stadikalla äijäjoogaharjoitus 20.30. -22.00.  Vaikka aika on aika myöhäinen, kynttilänvalossa toistakymmentä urhoa venyttelee ruhoaan Stadionin itäsiiven Tanssisalin lattialla. Heidän yöunilleen vähän myöhäisempi jooga on yleensä hyväksi. Mutta ei se varmaan kaikille sovi. Joku voi virkistyä liikaa. Sen tietää vasta kun kokeilee.

Itse olen yökyöpeli par exellence. Jos ja kun tulee valvottua liian pitkään (liian varhaiseen) ja yöuni jää vähäiseksi,  teen itselleni sopivia, aika voimakkaita joogaliikkeitä (niistä joskus myöhemmin). Näin tehden selviän seuraavan päivän vähäisellä yöunella. Tosin väsy voi yllättää seuraavana iltana pahasti tai sitä seuraavana aamuna. En kenellekään tätä suosittele, mutta ainakin minulla se on parempi juttu kuin kukkumisen jälkeen olla rättiväsynyt läpi seuraavan harmaanmustan poloisen päivän. Aina joogasta saa potremman poljennon päivälle ellei sitten aja itseään joogaburnoutiin, mikä sekin on mahdollista.

Nettisivut ovat varmaan hyväksi, vaikka tärkeintä tietenkin on tehdä harjoitusta. Myöhemmin sivuille tulee ohjeita (äijäjooga)kotiharjoituksia varten.

Hyvä Lukija! Paljastan Salaisuuden: äijäjoogan asanat eli asennot ja liikesarjat ovat ihan tavallista kevyttä hathajoogaa. Mutta kun ne duunataan miesporukassa kera armollisen jykevän äijähymyn, niin ilmapiiri on vähemmän tai enemmän erilainen kuin jossakussa toisessa joogaryhmässä.

Veikko